ERZURUM Haber Girişi : 02 Mart 2015 14:20

FORUM ERZURUM'DA OPEL MOKKA HEYECANI

 FORUM ERZURUM'DA OPEL MOKKA HEYECANI
Forum Erzurum'da Yeni Yıl Kampanyası'nın talihlileri, 5 Mart'ta yapılacak çekilişle belirlenecek.

ERZURUM (HABERAL25) - Forum Erzurum'da Yeni Yıl Kampanyası'nın talihlileri, 5 Mart'ta yapılacak çekilişle belirlenecek. BBG Ali'nin katılımıyla yapılacak çekilişte Opel Mokka'nın yanı sıra onlarca hediye de sahibini bulacak. 
Alışveriş, sinema, lezzet ve eğlenceyi aynı çatı altında buluşturan Forum Erzurum'da Opel Mokka heyecanı doruklara çıktı.
Forum Erzurum'un bir talihli ziyaretçisine son model bir Opel Mokka otomobil hediye edeceği Yeni Yıl Kampanyası'nın sonucu, 5 Mart Perşembe günü saat 14.00'te yapılacak çekilişle belirlenecek.
15 Aralık-28 Şubat tarihleri arasında alışveriş yapan Forum Erzurum ziyaretçilerinin her 100 TL'lik alışverişe bir çekiliş hakkı kazandıkları kampanyanın çekilişi, 'Biri Bizi Gözetliyor' adlı yarışma programından tanıdığımız BBG Ali'nin neşeli sunumuyla yapılacak.
Çekiliş sonunda 1 adet 2014 model Opel Mokka'nın yanı sıra 5 adet Samsung Note 4, 5 adet Samsung Tablet ve 5 adet Samsung ATIV Book da sahibini bulacak.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.