SİYASET Haber Girişi : 03 Şubat 2015 17:08

BAŞKAN BULUTLAR, MÜSİAD'I ZİYARET ETTİ

 BAŞKAN BULUTLAR, MÜSİAD'I ZİYARET ETTİ
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, MÜSİAD Erzurum Şube Başkanı Taner Bayır'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

ERZURUM (HABERAL25) - Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, MÜSİAD Erzurum Şube Başkanı Taner Bayır'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 
Erzurum sanayisinin gelişimi ve hedeflenen yol haritasının konuşulduğu ziyarette Başkan Bulutlar, "MÜSİAD'ın Erzurum sanayisine önemli katkıları oldu. Sizinle birlikte MÜSİAD'ın lokomotif görevinin devam edeceğine inancımız tam" dedi.
MÜSİAD Erzurum Şubesinde gerçekleşen ziyarette Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar'a ziyaretinden dolayı teşekkür eden MÜSİAD Erzurum Şube Başkanı Taner Bayır, "MÜSİAD ile Palandöken Belediyesi'nin birbirinden ayrılamayacak ortak alanları bulunmakta. Sizlerle birlikte bu şehrin ve ilçenin büyümesi ve kalkınması için hizmet vermeye gayret edeceğiz. MÜSİAD Erzurum Şubesi kuruluşundan bugüne 20 yıla yakın süreci geride bıraktı. Benden önce görev yapan başkanlarımız bu şehir için önemli çalışmalara imza attılar. Bizler de geçmişten gelen bu yüksek hizmet çıtasını bir adım daha ileriye taşımak için gayret sarf edeceğiz" şeklinde konuştu.
MÜSİAD'IN ERZURUM KATKISI BÜYÜK
MÜSİAD'ın Erzurum'a büyük katkılarının olduğunu belirten Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, "Tarihte önemli olan birçok şehir sonra önemini kaybetmiş, kaybolup gitmiş. Geçmişte güçlü olmak bugün ve gelecekte de güçlü olmak değildir. Çağı yakalayamazsanız, gelişimi takip edemezseniz, değişimi kaçırırsanız şehirler kaybeder. Erzurum, bugün yeniden çıkışta. Bunda iş aleminin önemli katkıları var. MÜSİAD, Erzurum'da toplumsal tabanı olan önemli bir kuruluş. MÜSİAD'ın Erzurum'da çok büyük katkıları oldu. Palandöken Belediyesi olarak bugüne kadar iş aleminin her zaman yanında olduk. Bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Sizlerle birlikte de birçok proje üretebileceğimizi biliyoruz. Tebrik ediyor, görevinizde başarılar diliyoruz" ifadesini kullandı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.