SİYASET Haber Girişi : 07 Şubat 2015 15:28

BAKAN ALA: 'HAYIRLI OLSUN'

 BAKAN ALA: 'HAYIRLI OLSUN'
İçişleri Bakanı Efkan Ala, 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimlerde milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa eden MİT Müsteşarı Hakan Fidan için "Hayırlı olsun" dedi.
Erzurum Haberal25 - İçişleri Bakanı Efkan Ala, 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimlerde milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa eden MİT Müsteşarı Hakan Fidan için "Hayırlı olsun" dedi. 
Bakan Ala, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte Erzurum'a geldi. Havalimanında Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak ve AK Parti Erzurum milletvekilleri tarafından karşılanan Bakan Ala, gazetecilerin MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın milletvekili aday adaylığı için istifası ile ilgili sorusu üzerine "Hayırlı olsun" dedi. 
Bakan Ala, böcek soruşturması kapsamında Romanya'da yakalanan 2 kişinin de Türkiye'ye iadeleri için yasal prosedürün başlatıldığını söyledi. Bakan Ala, "Orada adım adım takip edildiler. Tutuklama kararı verildi. İadeleri için yasal yolların prosedürünün işlenmesine başlandı. Türkiye'ye iade edilmeleri için yasal işlemler sürüyor" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.