ERZURUM Haber Girişi : 06 Şubat 2015 17:23

AŞKALE'DE ÇİFTÇİ EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR

 AŞKALE'DE ÇİFTÇİ EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR
Aşkale İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından tarımsal yenilikler ve tarım sigortaları konularında bilgilendirmek amacıyla eğitim programları düzenlendi.

ERZURUM (HABERAL25) - Aşkale İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından çiftçilere yönelik bitkisel ve hayvansal üretim teknikleri, tarımsal desteklemeler, tarımsal yenilikler ve tarım sigortaları konularında bilgilendirmek amacıyla eğitim programları düzenlendi. 
Aşkale İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından düzenlenen eğitim programında çiftçilerin gündüz saatlerinde sahip olduğu iş yoğunluğu nedeniyle eğitimlere katılamaması sorununun önüne geçmek için eğitim programları akşam saatlerinde düzenlendi. Aşkale İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Metin Arifoğulları koordinasyonunda düzenlenen eğitim toplantılarında veteriner hekimler Mustafa Evran ve Emre Korkmaz tarafından suni tohumlama, buzağıların bakım ve beslenmesi, TÜRKVET hayvan kayıt sistemi ve güncellemeler, hayvancılık desteklemeleri, et ve süt verimini artırma gibi konular başta olmak üzere çiftçilerin ihtiyaç duyduğu birçok konuda sunumlar eşliğinde bilgiler verildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.